Försäljning & Service: 08 445 14 30 - [email protected]

Dynaset

Visa filter
show blocks helper

Kategori

Taggar

Anslutning

  Arbetsområde

   Typ av dysa

    Modell

     Tryck

      Rörstorlek

      Filters

      Showing all 3 results

      Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

      3 products

      Dynasets högtrycksprodukter revolutionerar marknaden med världens bästa effekt/vikt -förhållande. Med fokus på överlägsen hållbarhet och extremt kompakt storlek, är dessa högtrycksvattenpumpar det ultimata valet för effektiv utföring av olika rengöringsuppgifter och industriella tillämpningar.

      Den patenterade kolv-till-hydraulkolv principen, utan roterande delar, sätter standarden för en exceptionell livslängd. Genom att snabbt stänga insugsventilerna med återslaglängden säkerställs att ventilerna förblir förseglade, även vid användning av smutsigt vatten. Detta garanterar maximal hållbarhet och prestanda under långvarig användning.

      Vår högtrycksvattenpump erbjuder ett linjärt förhållande mellan vattenflöde och tryck i förhållande till hydrauliskt flöde och tryck, vilket möjliggör en flexibel användning från noll till max. Med modeller som täcker olika effektintervaller från 10 till 200 kW, tryck från 90 till 1600 bar och flöde från 20 till 300 l/min, kan Dynasets högtryckspumpar anpassas för en mängd olika applikationer.

      Oavsett om det är högtryckstvätt, rengöring av gator, rörledningar och avfallshantering, dammbindning, vattenskärning, rivning och skrotning med vattenkraft, brandbekämpning, vätskepumpning, vattenhydraulik, tvättrobotar, undervattensarbeten, dränkbara pumpar eller andra industriella behov, erbjuder Dynasets högtrycksvattenprodukter en pålitlig och kraftfull lösning för att maximera effektiviteten och resultatet i varje projekt.