Försäljning & Service: 08 445 14 30 - [email protected]

Servisse blir en del av Prestec

Pressrelease 2017-10-27

 

 

 

Servisse förvärvas och blir en del av Prestec.

Från och med 1 november blir Servisse en del av Prestec.

Servisse har varit verksam i närmare 20 år och är en välkänd och uppskattad leverantör av spolaggregat för både avlopp och sanering samt kameror för rörinspektion. Prestec förvärvar Servisse genom inkråmsaffär.

Vad innebär det för mig som kund hos Prestec?
-Vi är mycket glada över förvärvet av Servisse och välkomnar våra nya medarbetare till familjen.
Servisse med Isse i spetsen har varit en respekterad branschkollega och de båda verksamheterna kommer att komplettera varandra och ge ett ännu bredare produktutbud, ökad service och högre tillgänglighet för både nya och gamla kunder,
berättar Martin Östmark, VD Prestec.

Om Prestec:
Marknadsledande produkter & service inom högtryck & avlopp

Prestec erbjuder ett dynamiskt utbud av högtrycksaggregat och avloppsrelaterade produkter. I Prestec har vi många års samlad erfarenhet av service på alla typer av aggregat, både mindre spolaggregat, men också större slambilar samt garagekombibilar och större kombienheter. Hos oss kan du serva ditt aggregat från Kroll, Rioned, Rom, Aquila, Dynajet, Dynaset, Putzmeister, Dibo, ROWO m.fl.

Vi servar även alla typer av hetvattenpannor, vattenpumpar och hydraulpumpar. Bl a Dynaset, Speck, Pratissoli, Jorup, Mannessmann, Kent och Kräntzle.

Prestec och Servisse drivs av en gemensam passion: att du som kund ska arbeta med driftsäker utrustning av högsta kvalitet. Och när det behövs, står vi redo och hjälper dig direkt.

Vår vision är att vara den mest rekommenderade branschleverantören.

Du är alltid välkommen att komma förbi oss eller slå en signal så berättar vi mer.

Johan Jägrup
Platschef

Prestec & Servisse
070-373 7520

Martin Östmark
VD

Prestec & Servisse
079-341 3777