Försäljning & Service: 08 445 14 30 - [email protected]

Nyheter från Prestec

Senaste produkter

 • Batteri elektrisk spolbil spolaggregat
  Batteri elektrisk spolbil spolaggregat

  Högtrycksaggregat 203 Electric

  Första batteridrivna aggregatet anpassat för nordiska förhållanden. Detta specialutvecklade aggregat är ett kompakt och driftsäkert högtrycksaggregat för avloppsspolning. Det är i första hand byggt för avloppsspolning av villor och lägenheter. Upp till 3 timmar med hetvattenpanna. Passar för inbyggnad i skåpbilar. Förutom det avsedda inom avloppsspolning fungerar det mycket bra inom sanering, klotterborttagning, och allmän rengöring.
   
 • Kombi, spolbil, sugbil, slamsugare

  Citykombi 6 Spolbil & Slamsugare 12t-18ton

  ,

  Skräddarsy din Kombibil för spol&sug efter dina behov.

  Modellen Citykombi är kombibilar mellan 12-18 ton. Med en högsta kvalitet och effektivitet för rengöring av avloppsrör, dricksvattenbrunnar, tömning av septiktankar, fettavskiljare och många andra ändamål. Med standardutrustning som hetvattenpanna, fjärrkontroll, arbetsbelysning kan du räkna med en bil som lever upp till dina krav.  
 • TD352

  Högtryckssläp Aquila TD352

  Aquila TD352 är mycket kraftigt högtrycksaggregat monterat på släp, med tank och två slangvindor inklusive 50 meter högtrycksslang och 25 meters lågtrycksslang. Idealisk för tak-, betong- och fasadrengöring. Allt drivet av en pålitlig och kraftfull dieselmotor. Levereras med Högtryckspistol samt lans. TEKNISKA DATA: Arbetstryck: 350 bar Vattenmängd: 20 l/minut Vattentank: 700 liter Vattentemperatur: 90°C Chassi: Enkel (mediumstorlek) BKX ventil
 • Spolbil högtrycksaggregat

  Högtrycksaggregat kassett Aquila SD205

  Detta är ett unikt aggregat då den är designad av Prestec utifrån kunders behov. Byggd i norden för nordiska klimat och arbetssätt.
  • Luftkyld för konstantdrift (stamspolning)
  • Dubbla hydrauliskt drivna vindor för högtryck
  • Integrerad hetvattenpanna
 • Sugkoppling Hona MOD 42
  Sugkoppling Hona MOD 42