Försäljning & Service: 08 445 14 30 - [email protected]

Nyheter från Prestec

 • BAROCLEAN garagekombi ford ranger

  Nya spol- och sugbilar från Prestec

  Baroclean har tillverkat spol- och sugbilar i över 35 år. Idag är de Frankrikes största producent av kombibilar som byggs…

  Läs mer
  Prestec - högtrycksaggregat & avloppsrelaterade produkter
 • Högtrycksaggregat

  Professionell högtrycksutrustning för krävande tvättuppdrag! Prestec säljer, bygger, anpassar och servar högtrycksutrustning med hög kapacitet i för fasadtvättning, klottersanering, taktvättning,…

  Läs mer
  Prestec - högtrycksaggregat & avloppsrelaterade produkter

Senaste produkter

 • TD302BIG Aquila
  TD302BIG Aquila
  Quickview

  Högtryckssläp Aquila TD302REC

  Aquila TD302REC är en maskin som recyclar 95% av allt vattenförbruktning. Spolsläpet med recycling är ett portabelt högtryckssläp med tank och två slangvindor inklusive 50 meter högtrycksslang och 25 meters lågtrycksslang. Perfekt för rengöringsproffs, sanerare och alla andra användare som kräver högsta prestanda av kombinationen tryck, vattenmängd och temperatur. Allt drivet av en pålitlig och kraftfull dieselmotor. Levereras med Högtryckspistol samt lans samt 2 x 15m sugslang.  
 • jetcam-40 inspektionskamera
  jetcam-40 inspektionskamera
  Quickview

  Jetcam 40 Spolkamera

  JetCam 40 är en kombinerad spol- och inspektionskamera i dimensioner från 50 till 300 mm.
  Spolmunstycket är bestyckat med 6 st bakåtriktade spolmunstycken. Dysan är utbytbar och som tillval finns även framåtsprutande dysa.
  Högtrycksslangen är styrbar och flexibel och tar sig lätt igenom 90 gradiga vinkelrör och upp i anslutande serviser i 100 mm rör. Filmen sparas som standard på ett SD minneskort. Perfekt som komplement för alla spolbilar.
 • a2400000_slangvinda på hjul högtryck
  a2400000_slangvinda på hjul högtryck
 • TD302BIG Aquila
  TD302BIG Aquila
  Quickview

  Högtryckssläp Aquila TD404

  Aquila TD404 är mycket kraftigt högtrycksaggregat monterat på släp, med tank och två slangvindor inklusive 50 meter högtrycksslang och 25 meters lågtrycksslang. Idealisk för tak-, betong- och fasadrengöring.
 • TD302BIG Aquila
  TD302BIG Aquila
  Quickview

  Högtryckssläp Aquila TD302BIG

  Aquila TD302 är ett portabelt högtryckssläp med tank och två slangvindor inklusive 50 meter högtrycksslang och 25 meters lågtrycksslang. Perfekt för rengöringsproffs, sanerare och alla andra användare som kräver högsta prestanda av kombinationen tryck, vattenmängd och temperatur.

Begär offert